Ochrana osobných údajov - Pivarníková, Oľga
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Súhlas dotknutej osoby na spracúvanie osobných údajov detí/žiakov a spracúvaním osobných údajov na základe osobitného predpisu, ktorým je školský zákon pre potreby pedagogickej dokumentácie a centrálneho registra. Osobitné situácie zákonného spracúvania osobných údajov bez súhlasu dotknutých osôb.