Time-manažment a autokoučink jako prevencie školní neúspěšnosti žáku - Švamberk Šauerová, Markéta
Pohľad na školskú neúspešnosť. Problém zvaný prokrastinácia. Rôzne techniky tréningu. Praktické príklady.