Júlová úverová revolúcia
NBS sa pre príliš rýchly nárast objemu úverov rozhodla prijať opatrenia, aby tento rast spomalila. To v praxi znamená, že od 1. júla 2018 skončili tzv. „100-percentné" hypotéky a dlhový strop je pre slovenského žiadateľa o úver maximálne 8-násobok ročného čistého príjmu. Súhrn nových potrebných pravidiel.