Pojištění kybernetických rizik - Dobiáš, Petr
Kybernetické riziká - skutočná hrozba pre spoločnosť aj hospodárstvo. Kybernetické poistenie ako jeden zo spôsobov prenosu rizika spojeného so vznikom finančných nákladov spôsobených kybernetickým útokom a zároveň asistencia postihnutým. Internetové poistenie - poistenie fyzických osôb. Poistenie kybernetických rizík - poistenie právnických osôb. Poistné krytie v ČR a v Spojenom kráľovstve.