Selected Attitudes of Muslims Toward Life in the Czech Republic in the Context of Their Faith - Čeněk, Jiří
Analýza vybraných postojov voči českej spoločnosti týkajúcej sa viery, ktorá bola skúmaná na vzorke moslimských prisťahovalcov žijúcich v Českej republike minimálne jeden rok.