Security of Europe in the Context of Migration Causes - Kešeľ, Juraj
Možnosti narušenia schengenského priestoru súčasnom období. Aktuálna migračná vlna, ktorá hromadne zasahuje štáty rozvinutých krajín v Európe a doteraz nedefinované bezpečnostné hrozby v sociálnej, demografickej a politickej sfére.