Book Review: Political Map of France at the Turn of the First Decade of the 21st Century - Lipková, Ľudmila
Recenzia na monografiu, ktorá sa zaoberá základnými princípmi francúzskej zahraničnej a bezpečnostnej politiky Nicolasa Sarkozyho.