Slováci fandia radlerom - Halasová, Henrieta
Rekordné predaje piva na Slovensku už od jari. Plánovanie výroby a vychádzanie v ústrety aktuálnemu dopytu zákazníkom. Štatistický prehľad preferencie spotrebiteľa z pohľadu typu piva. Mimoriadny nárast spotreby aj tržieb u radlerov.