Economic Sentiment Level Versus the Quality of Life in European Union Member States - Skikiewicz, Robert
Zhodnotenie súvislosti medzi premennými týkajúcimi sa spokojnosti so životom a ekonomickými náladami občanov vybraných krajín EÚ vo rokoch 2004, 2010 a 2014.