Price Level Stabilization: Hayek Contra Mainstream Economics - Potužák, Pavel
Preskúmanie hayekovského prístupu a porovnanie tejto teórie s modernou mainstreamovou paradigmou nadradenosti stabilizácie cenovej hladiny. Relatívne ceny v rastúcej ekonomike. Rozdiel úrokových mier v rastúcom hospodárstve. Rakúska teória v keynesiánskom rámci a mainstreamová perspektíva. Rakúska kritika neokeynesiánskych pohľadov.