Brno ovládnou roboti "naživo" - Novotný, Radek
Hlavnou témou tohtoročného Medzinárodného strojárskeho veľtrhu v Brne bude už takmer tradične automatizácia. Najvýznamnejšie firmy, ktoré budú vystavovať - Linde Material Handling, dodávateľ manipulačnej techniky, Eprin - predstaví robotické pracovisko, Universal Robots - kolaboratívne roboty (koboty), Kardex Remstar - informačné systémy pre sklady, Alteg- ergonomický systém páskovania paliet s elektrickým pohonom od firmy Ergopack.