Biela kniha o budúcnosti Európy a limity integrácie Európskej únie v hospodárskej a menovej oblasti - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Päť scenárov ďalšieho rozvoja Európskej únie zakotvených v Bielej knihe o budúcnosti Európy. Súčasné výzvy hospodárskej a menovej politiky Európskej únie. Hospodárska a menová únia v kontexte piatich scenárov vývoja v Európe do roku 2025.