Analýza vybraných cestovných kancelárií a cestovných agentúr so zahraničnými vlastníkmi - Ištok, Michal
Vymedzenie pojmu cestovná kancelária a cestovná agentúra. Finančná analýza vybraných slovenských podnikov cestovného ruchu, ktoré majú zahraničných vlastníkov vo vybraných jurisdikciách.