Intercultural Competences in Slovak Enterprises - Perception and Reality - Benčiková, Dana
Interkultúrne kompetencie ako nevyhnutná súčasť pracovných zručností zamestnancov v medzinárodných organizáciach. Pojem kultúrna inteligencia.