[Zahraničnoobchodná politika EÚ (vzťahy s vybranými regiónmi)] - Drieniková, Kristína, 1982-
Recenzia na monografiu, ktorá skúma zmeny, ku ktorým vo vývoji krajín a vzájomných vzťahov dochádza. Učebnica je rozdelená na päť kapitol. Každá kapitola venujúca sa spolupráci EÚ s vybranými regiónmi obsahuje krátku a výstižnú charakteristiku daného regiónu s dôrazom na jeho hospodársko-politické špecifiká a poukazuje na vývoj vzájomnej spolupráce podľa jednotlivých období.