Platenie poistného samostatne zárobkovo činnej osoby - Paliderová, Martina
Od 1. júla 2018 do 30. júna 2019 bude povinne poistený každý živnostník, ak jeho hrubý "brutto" príjem za rok 2017 bol vyšší ako 5 472 eur. Vzniká mu povinnosť platiť sociálne poistenie od 1. júla 2018, resp. od 1. októbra 2018 (pri odloženom podani DP).