Introducing Soft Skills in Business Oriented Education with Special Focus on Insurance Industry - Bláhová, Mária
Poukázanie na niektoré dôležité mäkké zručnosti, ako sú komunikácia, cudzí jazyk pre špecifické účely (najmä angličtina), medzikultúrna komunikácia, neverbálna komunikácia a podnikateľská etika. Ďalšie príklady dôležitých mäkkých zručností sú napr. tímová práca alebo riešenie problémov. Vyjadrenie nevyhnutnosti zapojenia daných zručností ako neoddeliteľnú súčasť do študijných odborov s obchodným zameraním.