From Bilateralism to Limited Neutrality: American Foreign Trade 1933-1939 - Johnson, Zdenka
Analýza vonkajších hospodárskych vzťahov Spojených štátov amerických v rokoch 1933–1939. Náčrt novej stratégie zahranično-obchodnej politiky prijatej po roku 1933, založenej na rozšířenom bilateralizme a recipročných obchodných dohodách.