Ako dnes dovolenkujú seniori? - Capková, Alžbeta
Charakteristika dnešných seniorov. Seniori organizovaní v Jednote dôchodcov na Slovensku. Jednodňové autobusové výlety dotované sociálnymi oddeleniami miestnych úradov. Pobyty pre seniorov. Liečebné a wellness pobyty ponúkané Konfederáciou odborových zväzov v spolupráci so spoločnosťou Sorea. Ako je to v zahraničí - v Českej republike a v Maďarsku. Časopisy a portály určené seniorom.