Návrh na koncepciu základných podnikateľských vedomostí a zručností absolventov Farmaceutickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave - Breveníková, Daniela
Ponuka troch ekonomických predmetov pre vzdelávanie absolventov Farmaceutickej fakulty UK v Bratislave. Predmety majú vytvoriť a rozvíjať základy ekonómie, poskytovať základné východiská v procese riadenia ľudí, ako aj poskytovať potrebné iformácie z pracovného práva, ako aj riadenia podniku.