Decision-Making and Management in the Healthcare - Antalová, Renáta
Všeobecná charakteristika zdravotnej starostlivosti. Pluralitný systém zdravotnej starostlivosti na Slovensku. Formy poskytovania zdravotnej starostlivosti. Kontroling zdravotníckych zariadení. Manažérske účtovníctvo v nemocniciach. Faktory ovplyvňujúce zdravotnú starostlivosť ako aj systém riadenia zdravotníckych zariadení.