Tax Obligation of Selected Types of Taxable Trades in Context of Legislative Amendments in Slovakia from 1.1.2018 - Vašeková, Miroslava, 1978-
Niektoré vybrané zmeny v novele zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 1. januára 2018. Vybrané druhy zdaniteľných obchodov, pri ktorých zdaniteľná osoba prenáša daňovú povinnosť na inú zdaniteľnú osobu. Pravidlá a podmienky, za akých sa prenos daňovej povinnosti uskutočňuje.