Stratégia a strategický manažment v rozvoji podnikateľstva - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Tvorba a realizácia stratégie a strategického manažmentu. Zmeny v ekonomike, ich vplyv na riadenie podnikov a dôležitosť monitorovania zmien a ich zakomponovania do stratégií. Tvorba stratégie podľa industriálneho a poznatkového manažmentu. Impulzy pre tvorbu novej stratégie pre rozvoj podnikateľstva. Budúcnosť v strategickom manažmente - inkulturácia a subsidiarita.