Neodkladné opatrenia ako prostriedok ochrany duševného vlastníctva s dôrazom na legislatívu EÚ - Serfözö, Martin
Všeobecné vymedzenie inštitútu neodkladného opatrenia. Osobitosti inštitútu neodkladného opatrenia v oblasti práva duševného vlastníctva. Obsah neodkladného opatrenia. Neodkladné opatrenie v kontexte legislatívy Európskej únie.