Metropole plánuje sdílené městské depo - Novotný, Radek
Znečisťovanie ovzdušia, dopravné zaťaženie a riešenie logistiky v mestách. Projekt zdieľaného mestského depa v centre Prahy. Konsolidácia zásielok, skladovanie a úschova balíkov, ich doručenie adresátovi. Holandský model mestského depa. Zapojenie dopravcov do projektu.