Verejné licencie a ich využitie pri podpore šírenia kultúry - Bednárik, Richard
Stručná analýza dvoch oblastí, a to: aplikácie verejných licencií v procese digitalizácie a verejné licencie a podpora kreatívnej tvorby v rámci PFI. Verejné licencie a spôsob ich fungovania.