Specifics of Using Passport Method for the Diagnosis of Businesses Environment Operating in Cluster Initiatives - Deáková, Stanislava, 1974-
Využitie diagnostickej metódy Passport okolia podniku v podnikoch pôsobiacich v klastrových iniciatívach. Vymedzenie portfólia diagnostických metód využívaných pri diagnostike okolia podniku. Charakteristika klastrov a klastrových iniciatív. Aplikácia pre Klaster Orava.