Controlling As the Partner for Managers - Hanuláková, Eva, 1964-
Princíp kontrolingu a jeho kľúčové aspekty. Kontroling v podnikoch na Slovensku - výsledky prieskumu medzi manažérmi na Slovensku z roku 2017. Postoje manažérov ku kontrolingu, výhody/bariéry pre podnik. Kontrolór, marketingový kontroling, skorý varovný systém.