Konkurecieschopnosť z hľadiska determinantov prílevu priamych zahraničných investícií - Huňady, Ján
Identifikácia faktorov konkurencieschopnosti krajiny, ktoré potenciálne determinujú prílev priamych zahraničných investícií. Analyza na vzorke 140 krajín sveta, a komparácia vybraných ukazovateľov v krajinách Vyšehradskej štvorky.