Inovatívne prístupy daňových autorít k daňovým subjektom - Schultzová, Anna
Manažment rizika daňovej spoľahlivosti. Model spoľahlivosti daňových subjektov. Pyramida daňovej spoľahlivosti. Systém identifikácie daňových subjektov.