Vplyv zmien Zákonníka práce na stanovenie minimálnych mzdových nákladov zamestnávateľa na zamestnancov v roku 2018 - Kintler, Jakub, 1979-
Pracovnoprávne vzťahy zamestnávateľa a zamestnanca legislatívne vymedzené v Zákonníku práce. Charakteristika závislej práce. Inštitút minimálnej mzdy. Povinné príplatky tarifnej povahy k minimálnej mzde. Kvantifikácia vplyvu zmien výšky tarifných príplatkov na mzdové náklady zamestnávateľa v roku 2018.