Participation of Students in the Family Business and Their Motivation to Entrepreneurship - Šúbertová, Elena
Analýza predpokladov, očakávaní, pracovnej pripravenosti a postojov študentov k podnikaniu vo všeobecnosti a k ​​rodinnému podnikaniu, najmä v čase, keď sa chystajú ukončiť štúdium.