Udržateľnosť a nástupníctvo v rodinnom podnikaní - Okruhlica, František
Charakteristika dynamických zmien a neistoty v konkurenčnom prostredí malých a stredných podnikov. Súčasťou tohto prostredia sú aj slovenské rodinné podniky.