Stanovenie všeobecnej hodnoty reálnej opcie v znaleckej praxi - Štetka, Peter, 1986-
Návrh metodiky stanovenia všeobecnej hodnoty reálnych opcií (na príklade súboru ochranných známok), ktorá rešpektuje všetky základné teoretické východiská ohodnocovania finančných opcií, pričom súčasne využíva metodiku ohodnocovania podkladového aktíva podľa Vyhlášky 492/2004 Z.z. Matematická náročnosť tejto metodiky zodpovedá základným algebrickým prepočtom a jej výsledok možno podľa názoru autora článku považovať za platný a spoľahlivý.