Innovative Vorgehensweisen im Fremdsprachenunterricht an den Hochschulen in der Slowakei - Breveníková, Daniela
Skúsenosti a pozorovania autorov pri aplikácii moderných metód výučby angličtiny ako cudzieho jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave a na Pedagogickej fakulte Trnavskej univerzity. Prezentácia inovačných prístupov ako je napríklad vyučovanie založené na spolupráci, projektové vzdelávanie a metóda prípadovej štúdie.