Deväť najšastejších mýtov v recruitmente - Homola, Ľubomír
Najčastejšie mýty v recruitmente. Trendy pri vyhľadávaní vhodných zamestnancov do firmy personálnou agentúrou. Najímanie pre zručnosti, výpoveď pre danosti. Narušenie tradičných postupov v recruitmente ako realita.