5 pilierov emočnej inteligencie - Vaculčiaková, Jaroslava
Pojem emočná inteligencia. 5 základných emočných a sociálnych schopností človeka v podobe 5 pilierov: sebauvedomenie, sebaregulácia, motivácia, empatia a sociálne zručnosti.