Efektívny nástroj organizácie - personálny marketing - Richnák, Patrik, 1988-
Teoretické východiská personálneho marketingu. Interný a externý personálny marketing. Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo identifikovať postavenie efektívneho nástroja organizácie - personálneho marketingu vo vybranej organizácii na Slovensku.