Smernica OECD o transferovom oceňovaní a poskytovanie služieb - Kočiš, Michal
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Špecifiká transferového oceňovania osobitnej kategórie služieb, ktoré spĺňajú Smernicou OECD zakotvenú definíciu služieb s nízkou pridanou hodnotou.