Pro-Brexit and Anti-Brexit Slogans As a Reflection of the British Political Discourse - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Referendum v UK o členstve v Európskej únii (23.6.2016) - začiatok Brexitu. Dôvody referenda. Analýza výsledku referenda z hľadiska používaného jazyka počas jeho realizácie a po ňom: politická atmosféra, argumenty dvoch hlavných kampaní v prospech a proti Brexitu, kľúčové slogany, dôsledky zapojenia rôznych zainteresovaných strán.