Impacts of Brexit on Further Development of the English Language in the Context of Geopolitical Changes - Bláhová, Mária
Analýza pozície angličtiny ako materinského jazyka pre rodených hovorcov, ako aj lingua franca vo svete. Brexit a angličtina. Angličtina po Brexite - ďalší vývoj a modifikácie angličtiny. Globish a Eurish - definície a využitie.