Úloha komunistickej propagandy vo vytváraní obrazu emigranta ako triedneho nepriateľa - Štefančík, Radoslav, 1976-
Analýza jazyka komunistickej propagandy vo vzťahu k emigrantom z komunistického Československa na základe dobových novín. Emigrant v slovníku komunistickej propagandy, emigrant ako triedny nepriateľ.