Aplikácia inštitútov konkurzu a reštrukturalizácie v praxi - Valenčíková, Zuzana
Popis praktického využívania inštitútov konkurzného práva v Slovenskej republike. Rozdiely medzi konkurzným a reštrukturalizačným konaním s dôrazom na možnosti výberu krizového manažmentu v čase krízy. Výhody a nevýhody jednotlivých inštitútov a aktuálne trendy ich využitia.