Porovnanie vybraných onshore a offshore jurisdikcií so Slovenskou republikou - Ištok, Michal
Analýza a porovnanie vybraných onshore a offshore jurisdikcie so Slovenskou republikou z pohľadu umiestnenia sa vo viacerých rankingoch (Corruption Rerceptions Index, Doing Business a Paying Taxes).