Inovačný Scorecard pre úspešné riadenie inovačného potenciálu podniku - Szaryszová, Petra, 1984-
Inovačný proces a jeho aspekty. Koncepcia inovačného scorecard v podnikovej praxi. Identifikácia problémových oblastí, súvisiacich s nedostatočnou inovačnou výkonnosťou podniku THM, a.s.