Obsah a vizuálne prvky printovej reklamy vo farmaceutickom priemysle na Slovensku v súčasnosti - Schlosserová, Zuzana
Farmaceutický priemysel na Slovensku. Podiely odvetví na celkových tržbách slovenskej chémie a farmácie. Printová reklama vo farmaceutickom priemysle. Produktový rad v printovej reklame vo farmaceutickom priemysle. Grafické spracovanie printovej reklamy vo farmaceutickom priemysle. Farebnosť s možnosťou viacerých označení. Podiel textu na ploche letáka. Obsahová stránka printovej reklamy vo farmaceutickom priemysle.