Maria Theresa and Personalities Shaping the Model of State Administration in the Mirror of Cameralistic Sciencies - Beličková, Kornélia, 1966-
Osobnosti vplývajúce na riadenie habsburgského štátu z hľadiska účtovníctva v období vlády Márie Terézie (1740-1780). Kamerálne účtovníctvo.