Životnost výrobků - důležité kritérium pro spotřebitele - Vodička, Viktor
Pojem životnosť. Značka Životnosť Plus. Faktory ovplyvňujúce dĺžku životnosti určitého výrobku. Ochrana a informovanosť spotrebiteľa.