Social Enterprise - Case Study from Africa - Nová, Monika
Sociálne podnikanie v africkom štáte Malawi. Projekt pekárenskej dielne s mladými zamestnancami vo veku 15-25 rokov. Použité výskumné metódy - pozorovanie, pološtandardizovaný rozhovor a swot analýza. Výsledky určené aj pre potenciálnych realizátorov, ktorí chcú začať spolupracovať na úrovni sociálneho podnikania.