Aktualizácia Modelovej zmluvy OECD - Slivková, Dana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Informácia o najvýznamnejších zmenách, ku ktorým došlo aktualizáciou v samotnom texte Modelovej daňovej zmluvy OECD o príjmoch a o majetku ako aj v Komentári k tejto zmluve.